06-549 789 31

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00

mark@netwerken.nl

Per mail zijn we ook bereikbaar.

Workshopfestijn 2024

In twee dagen organiseren we 30 workshops voor ondernemende mensen. En dat voor slechts 97 euro per dag. Doe je mee?

Over het workshopfestijn

In twee dagen lang organiseren we workshops van 2 uur lang. We hebben 5 verschillende ruimtes. 

Dat betekent: 30 workshops in totaal! 

De workshops worden gegeven door verschillende enthousiaste trainers. 

De inhoud volgt nog! Maar we kunnen de onderwerpen vast verraden: 

Sales en marketing, communicatie, juridisch, bedrijfsadvies, HR & vitaliteit, leiderschap en ICT. 

Een kaartje kost 97 euro per dag en 147 euro voor 2 dagen. Doe je mee? 

Zo is het idee ontstaan

Tijdens de netwerktrainingen en de netwerkevenementen ontmoeten we ontzettend veel ondernemers die ergens gespecialiseerd in zijn. Die zijn ergens enorm goed in en die kunnen daar andere ondernemers weer mee helpen. Tijd om al die ondernemers te verzamelen en jou de mogelijkheid te bieden om van al deze professionals te leren. 

Het resultaat van blijven leren

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is voor ondernemers om te blijven leren en hun vaardigheden en kennis voortdurend uit te breiden:

  1. Veranderingen in de markt: De markt en de industrie veranderen voortdurend. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends, technologieën en ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf.

  2. Concurrentie: De concurrentie binnen de branche kan toenemen, waardoor het belangrijk is om jezelf en je bedrijf te blijven verbeteren om concurrerend te blijven.

  3. Nieuwe vaardigheden: Het leren van nieuwe vaardigheden kan je helpen om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en je bedrijf te laten groeien. Door het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden, kun je ook nieuwe kansen ontdekken die anders misschien over het hoofd zouden worden gezien.

  4. Persoonlijke groei: Leren kan ook helpen bij de persoonlijke groei van de ondernemer. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, time-management en besluitvorming.

  5. Netwerken: Door deel te nemen aan cursussen, conferenties of andere educatieve evenementen, krijg je de kans om te netwerken met andere ondernemers en professionals binnen jouw branche. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en waardevolle contacten.

Over het algemeen kan het blijven leren als ondernemer bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf, terwijl het ook kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Schrijf je direct in

Schrijf je gelijk in en wees verzekerd van een plekje.

Hier volgt het programma indien bekend.