06-549 789 31

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00

mark@netwerken.nl

Per mail zijn we ook bereikbaar.

Workshopfestijn 2024

In twee dagen organiseren we 32 workshops voor ondernemende mensen. En dat voor slechts 125 euro per dag (of 175 voor twee). Doe je mee? Prijs is inclusief lunch, koffie, thee en water

Over het workshopfestijn

In twee dagen lang organiseren we workshops van 1, 1,5 en 2 2 uur lang. We hebben 4 verschillende ruimtes. 

Dat betekent: 30 workshops in totaal! 

De workshops worden gegeven door verschillende enthousiaste trainers. 

De inhoud volgt nog! Maar we kunnen de onderwerpen vast verraden: 

Sales en marketing, communicatie, juridisch, bedrijfsadvies, HR & vitaliteit, leiderschap en ICT. 

Een kaartje kost 125 euro voor 1 dag en 175 euro voor 2 dagen.  Doe je mee? Prijs is inclusief lunch, koffie, thee en water!

Early bird aanbieding (tot en met 29-02-2024): €95,- voor 1 dag en €125,- voor 2 dagen! 

Donderdag - blok 1

09:30 tot 10:30

SEO, hoe goed wordt jij al gevonden door de zoekmachines
(Ilja Wensink)

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is de kunst en wetenschap van het afstemmen van uw website om beter gevonden te worden door zoekmachines zoals Google. Met de jarenlange expertise van Ilja, zal zij in deze workshop vertellen hoe jij jouw digitale aanwezigheid kunt transformeren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan leiden.

UITvogelworkshop voor personlijke groei (Kristel Velthorst)

Tijdens de uitvogel-workshop van Redboots vogel jij je pad verder uit binnen de context van persoonlijke groei in leven en werk.

Chat GPT (Boris van Ast)

De workshop "ChatGPT voor ondernemers" met Boris van Ast is een unieke gelegenheid voor MKB-ondernemers om de wereld van kunstmatige intelligentie en haar toepassingen te verkennen. Deze sessie biedt een praktische inleiding tot ChatGPT, gericht op het toegankelijk maken van AI-technologie voor het MKB. Deelnemers leren hoe ze ChatGPT effectief kunnen inzetten binnen hun bedrijf. De workshop combineert theorie met praktijk, waarbij deelnemers begeleid worden bij het ontwikkelen van hun eigen chatbot, een voorbeeld van directe AI-toepassing. Boris van Ast staat bekend om zijn inspirerende en interactieve aanpak, waardoor deze sessie niet alleen informatief, maar ook motiverend en praktijkgericht zal zijn.

'Effectief Netwerken' (Mark Reinders)

Je netwerk is de brug naar je doelgroep! Investeer dus in je netwerk, omdat ze jou met je doelgroep in gesprek gaan brengen! Hoe je dit op een zo leuk en effectieve manier kunt doen, gaan we in dit uur met elkaar bespreken. Tevens gaan we in hoe je middels een korte netwerkpitch ervoor kunt zorgen dat mensen verder met je in gesprek gaan!

Donderdag - blok 2

11:00 tot 12:30

Duurzaam ondernemen (Gelske Wassink)

Op weg naar een duurzamere toekomst, je hebt het zelf in eigen hand.

In deze workshop laat Gelske Wassink je zien dat duurzaamheid veel meer is dan de energietransitie en het klimaat. Je gaat de eerste stappen zetten met het verduurzamen van je bedrijf. Want of je nu zzp'er, MKB'er of multinational bent, iedereen kan zijn/haar steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. 

Zakelijk fotograferen met je mobiel (Christine van Rooijen)

Wil jij betere foto’s maken met je mobiel, bijvoorbeeld voor je zakelijke social media? Als je foto vaak nét te rommelig, flets, donker of licht is, of de foto toch niet zo uitkomt als je had gehoopt, is dit de workshop voor jou. Christine van Rooijen neemt je mee in hoe jij de kwaliteit van jouw foto’s kunt verbeteren.

Impuls aan je commerciële groei (Isla Sint Bouwman en Edo Boonstra)

Heb jij helder welke activiteiten jou helpen je omzet te vergroten? Welke sales-inzet juist veel minder bijdraagt? En weet jij vanuit welke mindset je het meest succesvol onderneemt?   Tijdens de workshop van IMPULS lopen we samen de 7 stappen door die jou als zelfstandig ondernemer helpen je commerciële plannen te optimaliseren. IMPULS biedt ZP’ers een op maat gesneden online programma met heldere modules en een afsluitende IMPULS Dag op locatie. Met als resultaat een commercieel plan dat voor jou werkt. Ga aan de slag met de gouden driehoek van Mindset, Marketing en Sales. Onder leiding van marketingexpert Isla Sint-Bouwman en mindset- en salesexpert Edo Boonstra.

Het salesgesprek (Gregor Gersen)

Hoe mooi zou het zijn als je na elk gesprek met een potentiële klant met een getekende opdracht de deur uitloopt? De klant is tevreden en jouw oplossing sluit perfect aan op zijn of haar wensen. Als dat toch eens het resultaat van al je inspanningen kon zijn. Helaas, vaak is dit niet de realiteit. Hoe komt dat? Had je concurrent een beter voorstel? Sloot jouw oplossing niet voldoende aan? En als dat het geval is, hoe kun je er dan voor zorgen dat jouw offerte wel precies aansluit op de behoefte van de klant? Door je gedegen voor te bereiden, de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en relevante informatie te verschaffen smeed je een band met je potentiële klant. Op die manier voer je niet alleen efficiëntere salesgesprekken, je maakt de slagingskans op het scoren van de opdracht ook nog eens een heel stuk groter. Je leert dus om commerciële kansen optimaal te benutten.

Donderdag - blok 3

13:30 - 15:30

Human design vanuit je hart (Karen Bargeman)

Human Design is een vrij nieuwe tool (vanaf 1987) die op basis van je geboortegegevens jouw volledige karakterprofiel maakt. In je Human Design kun je lezen wat je talenten zijn, hoe je je werk het beste kunt doen, waar je van nature heel goed in bent (en je dus moeiteloos je geld mee kunt verdienen), hoe je energie over de dag/week/jaar verloopt, hoe je relaties werken, hoe je het beste klanten aantrekt (zonder te kijken naar de marketingboekjes) en hoe je het beste beslissingen kunt maken. Wanneer je je verdiept in je persoonlijke human design, weet je jezelf als persoon beter te begrijpen en kun je veel meer uit jezelf halen. In deze workshop neemt Karen Bargeman je mee in de wereld van Human Design.

Conversie gericht schrijven (Leonie Reijers)

De missie van Leonie: weg met wollige en oersaaie teksten, tijd voor woest aantrekkelijke en brutale copy en content. Durf je het aan? Volg dan deze workshop!

De Klantreis (Jeroen Swiers en Judith Plasman)

Wat is jouw klantreis oftewel customer journey? Hoe ga jij jouw klant tevreden houden en hoe kun je dit in jouw bedrijf borgen? Jeroen en Judith nemen je mee in jouw klantreis en hoe jij dit voor jouw klant kunt organiseren!

Maak je merk superinteressant met een sterk verhaal (Els Legters)

Jouw bedrijf is gaaf! Anders dan ál die anderen! Maar ziet je doelgroep dat? Wachten je (potentiële) klanten in spanning af om te zien waar je nú weer mee komt? Staan vakmensen voor je deur te trappelen in de hoop op die baan bij jou? Op donderdag 27 juni laat Els Legters van Branieschoppers Merkenbouwers je tijdens het Workshopfestijn zien hoe je je merk superinteressant maakt. In het klein neemt Els je mee langs het merkenbouw-traject dat ze zelf met haar klanten doorloopt. Ze inspireert je om eerst zélf te ontdekken waarin jouw merk een tikkie raar is. Vervolgens presenteert ze haar tactiek om die unieke kracht om te zetten in een mateloos interessant merkverhaal en helpt ze je op weg met out of the box manieren om dat verhaal tot leven te brengen.

Donderdag - blok 4

16:00 - 17:00

Employer Branding Strategie (Paulien Konniger)

Hoe zet jij jouw werkgeversmerk ijzersterk neer en zorg je daarmee voor de juiste mensen binnen je team.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet (Bastiaan Hopster)

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… (Maar wel handig is om te weten) Aandacht… Het is onmisbaar in marketing. Je stopt veel tijd (én aandacht) in alles wat je bewust communiceert. Maar hoe val je nu op tussen de 6.000 tot 10.000 andere marketinguitingen / advertenties die ook jouw potentiële klant per dag ziet? In deze workshop leg ik je uit waarom de hersenen wel een bepaalde advertentie waarnemen en een andere helemaal niet. En als twee personen dezelfde advertentie zien, dan is het nog maar de vraag of ze beide hetzelfde waarnemen. Tijdens de workshop neem ik je mee in de bewustwording van onderbewuste processen in het brein en hoe jij als ondernemer je voordeel hiermee kan doen. Een workshop, vol praktische tips en inzichten, die je ogen openen.

Algemene Voorwaarden

In de workshop van Laurens Bezoen over algemene voorwaarden leer je over het belang van deze juridische documenten voor je bedrijf. Laurens biedt waardevolle inzichten in het opstellen, aanpassen en effectief gebruiken van algemene voorwaarden, essentieel voor juridische bescherming en het opbouwen van zakelijk vertrouwen. Deze sessie is speciaal ontworpen voor ondernemers en professionals die de 'kleine lettertjes' willen begrijpen en beheersen. Deelnemers krijgen de kennis en het vertrouwen om juridisch sterker te staan in hun zakelijke transacties, wat cruciaal is in de hedendaagse zakelijke omgeving.

1800 euro

175 euro

Krijg toegang tot 8 workshops voor slechts 175 euro voor twee dagen

Vrijdag - blok 1

09:30 tot 10:30

Cyberweerbaarheid, hoe ga jij daar mee om? (Marko Dokter)

Veel ondernemers worstelen met de volgende vragen: Cyber weerbaarheid, Wat is dat…. Kan ik gehackt worden? Hoe werkt hacken? Hoe kan ik het voorkomen? Kom deze workshop bijwonen en krijg alle antwoorden.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… (Maar wel handig is om te weten) Aandacht… Het is onmisbaar in marketing. Je stopt veel tijd (én aandacht) in alles wat je bewust communiceert. Maar hoe val je nu op tussen de 6.000 tot 10.000 andere marketinguitingen / advertenties die ook jouw potentiële klant per dag ziet? In deze workshop leg ik je uit waarom de hersenen wel een bepaalde advertentie waarnemen en een andere helemaal niet. En als twee personen dezelfde advertentie zien, dan is het nog maar de vraag of ze beide hetzelfde waarnemen. Tijdens de workshop neem ik je mee in de bewustwording van onderbewuste processen in het brein en hoe jij als ondernemer je voordeel hiermee kan doen. Een workshop, vol praktische tips en inzichten, die je ogen openen.

Zo maak je jouw bedrijf onafhankelijk van jezelf voor meer vrijheid in je werk en leven! (Antoinette Nunes)

Ontdek hoe je van werken IN je bedrijf doorgroeit naar werken AAN je bedrijf en tenslotte een bedrijf bouwt wat VOOR jou werkt. Ik leg je de 7 stappen uit die ervoor zorgen dat jij misbaar wordt als ondernemer en het bedrijf zelfstandig doordraait en verder kan groeien. Hierdoor krijg jij een betere balans en meer tijd voor de echt belangrijke zaken in je bedrijf en leven! Je leert hoe je bedrijf zelfstandig wordt waardoor jij kunt doen waarmee jij de meeste impact maakt en van de hoogste waarde bent. Hierdoor krijg je weer overzicht en meer tijd, naast dat je meer voldoening zult ervaren. Jouw bedrijf en MT wordt zelfstandiger en neemt verantwoordelijkheden van je over zodat het verder kan groeien zonder jou. Hoe fijn is het als je ook meer tijd hebt voor je gezin, sport, en andere zaken die voor jou belangrijk zijn? Waarbij het bedrijf ook nog meer waard wordt. Als dit je aanspreekt zie ik je graag tijdens mijn workshop op vrijdag 28 juni. Na afloop ontvang je als deelnemer de belangrijkste stappen uitgelegd in een mooie whitepaper zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Helaas, je kunt je slecht concentreren. Maar wat nu? (Stephan Harmsen)

De hoeveelheid prikkels en informatie die dagelijks over ons heen komt is enorm toegenomen. Met alle informatie die je op 1 dag ziet, kun je 174 kranten vullen; 5 x zoveel als in 1986. We hebben moeite om met alle afleidingen om te gaan. Telefoontjes, emails, appjes, en sociale media halen ons uit onze concentratie. We hebben vaak het gevoel dat we gelijk moeten reageren. Stephan Harmsen van focus-management.nl geeft je inzicht in hoe ons brein werkt, waarom we zo snel afgeleid raken, de grip op ons werk verliezen en wat we hieraan kunnen doen.

Vrijdag - blok 2

11:00 tot 12:30

AI Voor Duurzame Bedrijfstransformatie (Nick Nijhuis)

AI is niet meer weg te denken. Maar hoe gaan we ermee om en hoe gaan we dit op een duurzame manier inbrengen in onze bedrijven?

Bouw je eigen software voor al je bedrijfsprocessen (Chris Krabben)

Nooit eerder was de mogelijkheid zo dichtbij om je eigen bedrijfsprocessen te automatiseren. Chris Krabben gaat je in deze workshop laten zien en laten ervaren hoe je met Datadossier je eigen software kan bouwen, zodat jij in de toekomst jouw bedrijfsprocessen zoals sales, hrm of admi zelf kunt automatiseren.

De kracht van samenwerken! Ontdek het via een real life game! (Carel Ketelaars)

Ervaar 'Agaath's Erfenis', een meeslepende escape room op locatie waar familieleden strijden om de erfenis van Agaath. Los sociale puzzels op en speel een rol in het verhaal om de uitkomst te bepalen. Een korte maar intense ervaring! En dit alles met als doel om te ervaren hoe waardevol samenwerking kan zijn.

Inzicht in je bedrijf (Roy Emsbroek en Ramon van Uden)

STYB is gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven en heeft kennis van en ervaring in vele sectoren. En bovenal brengen ze rust in de hectiek van de onderneming. Wil jij nu ook kijken hoe je meer rust kunt gaan krijgen door meer inzicht te krijgen in je bedrijf, volg dan deze workshop!

Vrijdag - blok 3

13:30 - 15:30

Hoe vergroot jij je impact met NLP? (Mark Kupers)

Ontdek de fascinerende wereld van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) in een interactieve workshop met Mark Kupers, een ervaren NLP trainer, interimmanager en teamcoach. Deze sessie verkent waarom sommige dagen beter verlopen dan andere en waarom gesprekken wisselend van aard kunnen zijn. Je leert verschillende soorten mensen te motiveren en krijgt direct toepasbare handvatten aangereikt. Mark's expertise in NLP biedt inzichten die je helpen beter te begrijpen hoe communicatie en persoonlijke interactie werken. Deze workshop is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfontwikkeling, effectieve communicatie en het verbeteren van persoonlijke en professionele relaties.

De Klantreis (Jeroen Swiers en Judith Plasman)

Wat is jouw klantreis oftewel customer journey? Hoe ga jij jouw klant tevreden houden en hoe kun je dit in jouw bedrijf borgen? Jeroen en Judith nemen je mee in jouw klantreis en hoe jij dit voor jouw klant kunt organiseren!

FLUITEND NAAR HET WERK! (Jojan Veele)

Waarom is werkplezier zo belangrijk? En wat zijn de verschillen tussen de generaties? Hoe kun je leren van elkaar? En wat bepaalt nou eigenlijk jouw werkplezier? In deze interactieve workshop gaan we met elkaar ontdekken waar je blij van wordt. Je leert dat het bijvoorbeeld helemaal niet erg is als je tot de conclusie komt dat iets anders beter bij je past. Het gaat er om dat je beseft dat jij aan het roer staat van je eigen werkplezier.

Social selling met interactieve video's (Felicia Lin)

'Mensen houden niet van lange lappen tekst op social media en websites. Dat weten we al een tijdje, daarom heeft video de laatste jaren een groot deel van de geschreven content overgenomen. Veel mensen kijken liever video dan dat ze tekst lezen. Maar wat blijkt nu? Video’s ‘mogen’ ook niet te lang zijn! Veel mensen haken ergens tussen de 2 en 3 minuten af. Je moet er dus voor zorgen dat je ofwel je boodschap in twee minuten overbrengt ofwel je video zó interessant maakt dat mensen langer dan 2 à 3 minuten blijven hangen. Felicia Lin presenteert deze middag: de interactieve video! Tijdens deze middag maak je kennis met de interactieve video, waarmee je interacteert op onderdelen van de video of het verhaal verandert. Een interactieve video draagt onder ander bij aan jouw: 1. Zichtbaarheid 2. Geloofwaardigheid 3. Betrokkenheid 4. Conversie Je gaat naar huis met een interactieve video. Zorg jij ervoor dat door deze video meer betrokken klanten krijgt?

Vrijdag - blok 4

16:00 - 17:00

'Effectief Netwerken' (Mark Reinders)

Het onderhouden van je netwerk is een groot goed. Immers jouw netwerk kan je in contact brengen met je doelgroep. Hierbij is het van belang dat je netwerk weet hoe ze je het beste kunt helpen en dat je top of mind bent bij je netwerk. In deze workshop gaan we verder in op hoe je jouw netwerk in kaart brengt en hoe je deze het beste kunt onderhouden, zodat je zoveel mogelijk ambassadeurs krijgt!

Personal Branding Strategie (Chantal van Koesveld)

In het begin werk je aan jouw Personal Brand, daarna werkt het voor jou! Het opbouwen van een Digital Personal Brand en het bouwen aan een community op LinkedIn gebeurt niet in een korte periode. Het is geen ‘grote stappen snel thuis’. Tijdens deze workshop laat Chantal je zien hoe jij dit voor jou kan laten werken. Jouw voordelen als je hiermee strategisch aan de slag gaat: Je leert hoe je waardevolle kennis voor jouw netwerk deelt. Dit is een belangrijk onderdeel, omdat jouw netwerk meteen aan jou zal denken als iemand op LinkedIn of daarbuiten op zoek is naar iemand met jouw expertise. Daardoor weten jouw prospects waarvoor zij jou moeten inschakelen. Ook blijf je op het netvlies van klanten waardoor zij vaker aan jou denken.

Zo is het idee ontstaan

Tijdens de netwerktrainingen en de netwerkevenementen ontmoeten we ontzettend veel ondernemers die ergens gespecialiseerd in zijn. Die zijn ergens enorm goed in en die kunnen daar andere ondernemers weer mee helpen. Tijd om al die ondernemers te verzamelen en jou de mogelijkheid te bieden om van al deze professionals te leren. 

1800 euro

175 euro

Krijg toegang tot 8 workshops voor slechts 175 euro voor twee dagen

Het resultaat van blijven leren

 1. Persoonlijke aandacht: na inschrijving neemt Mark persoonlijk contact op om de workshops af te stemmen op jouw interesses.
 2. Diverse leerervaringen: keuze uit 6 diverse workshops voor een rijke leerervaring.
 3. Betaalbare kennisverrijking: twee dagen vol workshops voor slechts €147.
 4. Flexibele deelnameopties: mogelijkheid om slechts één dag deel te nemen voor €97.
 5. Expertise van Mark: profiteer van de uitgebreide ervaring en kennis van Mark als organisator.
 6. Netwerkmogelijkheden: ontmoet en verbind met andere ondernemende individuen.
 7. Praktische inzichten: direct toepasbare tips en strategieën in elke workshop.
 8. Focus op groei: workshops gericht op persoonlijke en professionele groei.
 9. Verbeterde zakelijke vaardigheden: leer essentiële vaardigheden voor ondernemerschap.
 10. Inspirerende omgeving: een stimulerende omgeving die creativiteit en innovatie bevordert.
 11. Kennis van diverse experts: workshops door verschillende experts met unieke inzichten.
 12. Ontwikkeling van mindset: focus op het ontwikkelen van een succesvolle mindset.
 13. Maatwerk advies: persoonlijk afgestemde workshopkeuzes voor maximale relevantie.
 14. Tijd- en kostenbesparing: krijg in korte tijd veel waardevolle kennis voor een lage prijs.
 15. Toegang tot nieuwe tools: ontdek nieuwe tools en methoden om je bedrijf te verbeteren.
 16. Verhoogde productiviteit: leer hoe je efficiënter en productiever kunt werken.
 17. Direct toepasbare kennis: informatie uit de workshops kan meteen in de praktijk worden gebracht.
 18. Vergroot je zichtbaarheid: leer hoe je jezelf en je bedrijf beter kunt profileren.
 19. Versterk je leiderschapsvaardigheden: ontwikkel belangrijke leiderschapscompetenties.
 20. Investering in jezelf: een kans om in je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf te investeren.

Schrijf je direct in

Schrijf je gelijk in en wees verzekerd van een plekje.

Na je inschrijving neemt Mark contact met je op om af te stemmen welke workshops je wilt volgen.