06-549 789 31

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00

mark@netwerken.nl

Per mail zijn we ook bereikbaar.

Business Open: zakelijk netwerken met een beetje golf

Als ondernemer ben je je er vast van bewust dat netwerken niet alleen draait om het binnenhalen van zakelijke kansen, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. Het is de sleutel tot zakelijk succes, waarbij je kennis opdoet, inspiratie vindt, slim inkoopt en waardevolle tips verzamelt. En dit is precies wat Business Open, een netwerkclub voor ondernemers in Nederland, te bieden heeft, met een vleugje golf.

De ongedwongenheid van Business Open

Een van de kenmerken die Business Open onderscheidt, is de informele en gezellige sfeer. Ondernemers komen hier samen met een focus op zakendoen, maar zonder de druk die sommige andere netwerkbijeenkomsten kunnen hebben. Bij Business Open draait het om op een ontspannen manier waardevolle zakelijke relaties opbouwen en onderhouden. Bovendien is er de mogelijkheid om aansluitend te gaan golfen, waardoor je elkaar nog beter leert kennen.

Het belang van zakelijke relaties

Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe zakelijke successen. Business Open biedt een aangename, effectieve manier om deze relaties te smeden. Hier kun je jezelf voorstellen, vertellen voor welk bedrijf je werkt en wat voor introducties of contacten je zoekt. In slechts een paar minuten leer je andere ondernemers kennen en wordt je netwerk meteen groter.

Kennismaken met Business Open

Ben je geïnteresseerd in Business Open en wil je vrijblijvend kennismaken? Op de website kun je eenvoudig per provincie zien welke Business Open clubs bij jou in de buurt zijn. Je hebt de mogelijkheid om twee keer vrijblijvend deel te nemen aan bijeenkomsten en zelfs een proeflidmaatschap af te sluiten. Dit is een ideale manier om je zakelijke netwerk uit te breiden en aan de groei van je bedrijf te werken.

Aanmelden is eenvoudig, en als je vragen hebt, kun je je gegevens achterlaten voor contact met het Business Open-team.

Nieuws en evenementen

Business Open houdt haar leden op de hoogte van nieuws en evenementen. Recentelijke evenementen, zoals het 10e Business Open Congres, illustreren de dynamiek en groei van deze netwerkclub. Je kunt ook de agenda raadplegen voor toekomstige bijeenkomsten, zoals ondernemersontbijten in verschillende steden.

Lidmaatschap en voordelen

Business Open biedt haar leden branche-exclusiviteit, wat betekent dat elke vakdiscipline slechts eenmaal vertegenwoordigd kan zijn binnen een club. Dit zorgt voor een gevarieerde en waardevolle samenstelling van leden. Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van een effectief netwerkontbijt van Business Open, kun je je aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking of contact opnemen via e-mail of telefoon.

Business Open is er voor ondernemers die willen groeien door waardevolle zakelijke relaties te leggen en kennis en inspiratie op te doen, met de mogelijkheid om na afloop van de bijeenkomst te genieten van een potje golf. Als je op zoek bent naar een netwerk dat informeel, gezellig en gericht is op zakendoen, overweeg dan om Business Open bij jou in de buurt te ontdekken. Netwerken kan een belangrijk element zijn om je zakelijke horizon te verbreden, en Business Open is een platform dat dit mogelijk maakt, inclusief een toets van golf voor degenen die van deze sport houden.

Schrijf je in voor een netwerktraining

Een netwerktraining is handig voor elke ondernemer. Het maakt je sterker en slimmer in zaken doen.

Over Mark Reinders

Mark Reinders is het brein achter Netwerken.nl en heeft meer dan 10 jaar ervaring met netwerken. Als ondernemer kun je bij Mark terecht voor waardevolle inzichten en begeleiding bij het opbouwen van effectieve en betekenisvolle zakelijke relaties.

De voordelen van een netwerktraining

Alle categorieën