06-549 789 31

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00

mark@netwerken.nl

Per mail zijn we ook bereikbaar.

Het team

Het brein achter Netwerken.nl is Mark Reinders. Maar als je Mark een beetje kent kán het natuurlijk niet anders dat hij samen met een team werkt. 

Op deze pagina stellen we het team graag aan je voor. 

Mark Reinders

Met meer dan 10 jaar ervaring in branches als recruitment, software, logistiek en retail, springt één ding er bovenuit: mijn passie voor netwerken en sales.

Maar dat zijn toch twee verschillende dingen? Niet per sé.

Goede netwerkers en topverkopers hebben een paar dingen met elkaar gemeen.

Ze zijn in staat zich te verdiepen in de ander, stellen de juiste vragen en investeren in langdurige relaties in plaats van snelle verkoop.

Netwerken en verkopen gaan in de basis om het verbinden van mensen. En daar help ik je graag bij!

Jochem Klijn

Jarenlang was Jochem Klijn de nummer 1 verkoper bij één van de grootste verzekeraars van Europa. Jochem Klijn hierover: “Mensen met een goed netwerk zijn veel succesvoller in zaken. Sterker: als ze hun netwerk goed op orde hebben, hoeven ze eigenlijk niet eens meer actief te verkopen, maar worden hun producten of diensten gekocht.

Jochem wordt ook wel eens ‘De netwerkexpert van Nederland’ genoemd. Tegenwoordig geeft hij inspirerende lezingen, trainingen en seminars aan ondernemers, salesmanagers en accountmanagers over effectief netwerken. Ook verzorgt hij veel incompany-trainingen bij grote financiële instellingen en is hij als netwerkexpert actief voor ING.

Voor netwerken.nl kun je Jochem inhuren als spreker. 

Nick Nijhuis

Ik ben gecertificeerd als docent, examinator en trainer in persoonlijkheidsanalyse (DISC). Daarnaast NIMA-C gediplomeerd, spreker op de NIMA Marketing Day en auteur in het NIMA Marketingfacts Jaarboek. Mijn specialismen zijn: strategie, data, optimalisatie, ethiek en leiderschap.

Kimberley Stein

Ik geloof dat we allemaal worden geboren met een flinke dosis kennis en capaciteiten. Aan ons om te ontdekken welke dat zijn en ermee te leren werken. 

Daarom vind ik het zo mooi om met ondernemers samen te werken. Zij hebben van nature de drive om vooruit te gaan!

Mijn jarenlange ervaring als marketeer (en honderden cursussen, boeken en opleidingen) helpen jou om de wereld te laten zien waar jij ze mee kunt helpen.

Naast marketeer ben ik samen met Mark Reinders – en Richard Bender – eigenaar van de netwerkclub MYN.

Ik help Mark met de marketing van deze website en natuurlijk staan we regelmatig samen voor een flinke club ondernemers om ze een leuke tijd tijdens een netwerkactiviteit te bezorgen.

Wat je geeft, krijg je altijd weer terug.

Mark Reinders