06-549 789 31

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00

mark@netwerken.nl

Per mail zijn we ook bereikbaar.

Reviews

Zij vertellen over Netwerken.nl

“Mijn kennismaking met Mark was een eyeopener. Hij liet me zien dat netwerken meer is dan ik dacht. De training van Netwerken.nl is heel compleet. Dit gaat veel verder dan een training alleen voor verkopers.”
Max
“De training leerde me netwerken op een manier die bij mij past.”
Henk
“Ondanks dat ik al 11 jaar ondernemer ben en het goed gaat, heb ik toch dingen opgepikt uit de training die mij helpen.”
Stan
"Deze training is geschikt voor ondernemers en sales medewerkers die willen leren om (bewuster) te netwerken. Lekker praktisch en veel ruimte voor persoonlijk advies over de aanpak die past bij mij. Absoluut een aanrader!"
Yvette van Aarle
Coach
“Zeer leerzame training gehad. Mark vraagt goed door en laat je op een fijne manier inzien wat er beter kan. Heb er veel aan gehad en gelijk de dag erna in praktijk kunnen brengen. Vaak heel logische zaken, maar goed om erop gewezen te worden. Bedankt Mark!”
Peter van Brussel
Adviseur
"Bedankt voor de training en de bijgevoegde presentatie. Ik vond het een erg leuke training en het was leuk en goed de vertaling te maken naar mijn eigen netwerk. Het heeft bijgedragen aan een extra stukje bewustwording van hoe ik mijn eigen netwerk kan inzetten. Ik vond het met name interessant hoe je mensen uit je netwerk in een ambassedeursrol kunt krijgen. Het was ook leuk omdat het zo interactief was. Wat ik persoonlijk lastig vond is dat we de pitches lang behandelden. Dit kwam naar mijn idee door vragen vanuit de groep en ook omdat ik zelf niet zo sterk ben in het vasthouden van mijn spanningsboog. Zelf voelde ik me op voorhand ook al comfortabel met pitchen. Ik vond het een erg leuke en leerzame training."
Jordy van den Berg
Claassen, Moolenbeek & Partners
"Vorige week ben ik ergens te gast geweest waar ik ook moest pitchen. Ik heb daar de pitch die we tijdens de cursus hebben geformuleerd gehouden. Dat leverde heel veel positieve reacties op. Ik kreeg met name de feedback dat ik een ‘’ingewikkeld en serieus vakgebied’’ kon vertalen in iets begrijpelijks en luchtigs. Leuk om te zien dat de cursus resultaat oplevert!"
Jordy van den Berg
Claassen, Moolenbeek & Partners
"De netwerktraining van Mark is een leuke, interactieve en interessante training! Het nut en de mogelijkheden van netwerken weer even scherp op het netvlies gekregen."
Paul Bekkers
Advocaat Bierman Advocaten
"Fijne training waarbij je goed inzicht krijgt over wie en wat je netwerk inhoudt, hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ook het gedeelte over het schrijven van een goede pitch gaf nieuwe inzichten. Ik ben van mening dat deze training voor iedereen interessant is, ook al kom je al jaren op netwerkbijeenkomsten."
Ewinique