06-549 789 31

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00

mark@netwerken.nl

Per mail zijn we ook bereikbaar.

In-company netwerktraining

Wil jij jouw team leren op welke wijze ze effectiever en efficiënter kunnen netwerken? Hoe ze meer rendement halen uit hun netwerkactiviteiten?

Wat is effectief netwerken?

Laten we eerst vaststellen wat het niet is. 

Waarschijnlijk hebben we allemaal wel eens een bezoek gebracht aan een netwerkbijeenkomst? Waarschijnlijk kwamen we aan het eind van de dag teleurgesteld weer thuis. 

Te veel gesprekspartners die alleen praatten over hun eigen product, te veel deelnemers die alleen kwamen om iets te verkopen. 

Dat is niet effectief. Sterker nog, het is geen netwerken!

Want als echte netwerker ben je helemaal niet op zoek naar klanten. Je bent op zoek naar tussenpersonen, naar mensen die jou met die klanten in contact brengen.

Je einddoel is een gratis marketingteam, een grote groep van mensen die zo enthousiast zijn over jou en je dienstverlening, dat ze jou aanbevelen bij je klant.

Reviews

“Ondanks dat ik al 11 jaar ondernemer ben en het goed gaat, heb ik toch dingen opgepikt uit de training die mij helpen.”
Stan
Stans titel
“Mijn kennismaking met Mark was een eyeopener. Hij liet me zien dat netwerken meer is dan ik dacht. De training van Netwerken.nl is heel compleet. Dit gaat veel verder dan een training alleen voor verkopers.”
Max
Max' titel
"De training leerde me netwerken op een manier die bij mij past.”
Henk
Henks titel

Wat houdt een in-company netwerktraining in?

Indien je kiest voor onze in-company training, kun je kiezen voor de basistraining of voor de volledige netwerkacademie van Netwerken.nl bij jullie op kantoor, in-company dus! Dit betekent géén reistijden voor het personeel, trainingen in een vertrouwde omgeving, directe feedback met collega’s, geen zaalkosten en uitermate efficiënt omgaan met kostbare tijd!

Onze netwerkacademie kent een meerdaagse opleiding van verschillende modules. Het bestaat uit een basistraining ( max. 3 dagdelen) en een vervolgtraining ( max. 3 dagdelen).

Basistraining Strategisch netwerken 

Deelnemers krijgen alle informatie, inzichten en vaardigheden op het gebied van (online) netwerken om concreet mee aan de slag te kunnen.

Vervolgtraining Strategisch netwerken 

Als aanvulling op de basistraining gaan we hier op diverse onderwerpen dieper in zoals effectief communiceren, gedrag en sales. 

Netwerken.nl gaat letterlijk in de schoenen van de deelnemers staan om te zorgen dat de gewenste resultaten worden gerealiseerd.

Het resultaat van de incompany-training 'Effectief netwerken'

De deelnemers leren op welke wijze ze effectiever en efficiënter kunnen netwerken en hoe ze meer rendement halen uit hun netwerkactiviteiten. Na de training hebben de deelnemers o.a. het volgende bereikt:

 • ze hebben inzicht in de eigen netwerkhouding en die van anderen;
 • ze kennen hun netwerk;
 • ze weten hoe ze inzicht moeten verkrijgen in hun tweedegraads netwerk;
 • ze stellen doelen en weten deze doelen daadwerkelijk te behalen
 • ze hebben het vermogen om op een proactieve manier relaties aan te gaan en te verbeteren;
 • ze kunnen oplossingsgericht communiceren. Wat kan ik de ander bieden, wat heeft de ander van mij nodig?
 • ze hebben meer zelfvertrouwen, ook in het contact met anderen;
 • ze weten hoe ze ‘gekocht’ worden;
 • ze hebben een korte en sterke pitch zodat ze ‘top of mind’ blijven bij hun netwerk;
 • ze kunnen optimaal rendement halen uit Social Media;
 • ze hebben inzicht in hun eigen houding en gedrag;
 • ze beschikken na de training over een persoonlijk netwerkplan. Daarmee kunnen ze direct aan de slag en kunnen ze successen genereren. Uiteindelijk leidt dat tot meer klanten en dus tot meer omzet.