Netwerken is onmisbaar!

Alles draait om het opbouwen van relaties. Toch is het niet iedereen gegeven om goede relaties op te bouwen en om er rendement uit te halen. Tijdens de training strategisch netwerken gaan we in op de essentiële aspecten van netwerken. Er wordt onder meer ingegaan op het fundament dat moet worden gelegd bij succesvol netwerken. Daarnaast worden er nuttige tips over netwerken gegeven om netwerken meer eigen te maken.

3 belangrijkste redenen...

WAAROM DE MEESTE MENSEN GEEN SUCCES HEBBEN TIJDENS HET NETWERKEN


Reden #1 Netwerkers hebben vaak een verkeerde mindset

Veel mensen gaan ‘netwerken’ om business te halen. Terwijl het juist gaat om geven en te kijken wat je voor een ander kunt doen. Dat maakt de connectie.


Reden #2 Het netwerk is vaak niet in kaart gebracht

Wanneer je graag rendement uit je netwerk wilt halen, is het belangrijk dit netwerk goed gestructureerd te hebben. Mijn ervaring is dat veel ondernemers dat nog niet gedaan hebben. Weet je wie er allemaal in je netwerk zitten; zakelijk en privé? En wat houdt ze bezig?


Reden #3 Jouw netwerk kent jouw doelgroep niet

Wanneer ik deelnemers in mijn seminar vraag: ‘hoe weet ik of ik met een prospect van jou in gesprek bent?’ blijft het vaak angstvallig stil. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw netwerk weet wanneer ze met jouw doelgroep in gesprek zijn.

Wil jij meer leren over effectief netwerken?

Download gratis netwerken op karakter

Maak de eerste stap om een (nog) succesvollere netwerker te worden.

Ontdek hoé waardevol effectief netwerken is en wat er voor nodig is om het maximale uit netwerken te halen.