Over ons

Netwerken.nl is het trainingsbureau voor iedereen die meer rendement wil halen uit zijn of haar netwerk. Netwerken doen we namelijk allemaal, alleen zijn we ons er niet altijd bewust van. De trainingen "effectief netwerken" met als slogan "stop met verkopen en word gekocht" bieden wij op 3 manieren aan.

1: Open trainingen op diverse locaties in Nederland
2: Digitale workshops van 2 uur
3: In-company trajecten 

Het ontstaan van Netwerken.nl gaat al enige tijd terug. De oprichter Jochem Klijn kwam er in zijn werk bij een groot verzekeringskantoor al snel achter dat een goed netwerk, zowel intern als extern, hem erg hielp bij het behalen van resultaten. Deze inzichten heeft hij verwerkt in zijn eerste boek "Netwerken op karakter". Dit werd gevolgd door diverse lezingen en uiteindelijk in een compleet trainingsprogramma. 

Tijdens mijn werkzame periode bij Randstad Uitzendbureau had ik het geluk dat ik de training van Jochem mocht ontvangen. Ik was gelijk verkocht. Het was immers de manier van werken waar ik al veel gebruik van maakte. En met de tips die ik tijdens deze training kreeg werd dit alleen maar versterkt. Nadat ik in 2016 gestart ben als eigen ondernemer in de sales heb ik Jochem in 2019 benaderd met de vraag of ik zijn trainingsprogramma mocht gaan gebruiken. Na een goede bak koffie was dit geregeld en zijn we gestart met 2 pilot trainingen. In 2020 kwam de vraag of ik geen interesse had om Netwerken.nl over te nemen en in juli 2020 was de overdracht een feit. 

Ik ben namelijk van een aantal zaken overtuigd, namelijk:

- NETWERKEN kun je leren
- Wat je geeft krijg je ergens terug, je weet alleen niet wanneer en van wie

Benieuwd naar wat Netwerken.nl voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Ik leg het je graag uit. 


Mark Reinders
06-54978931
mark@netwerken.nl

Ons team

Mark Reinders

Eigenaar/Trainer

Jochem Klijn

Oprichter/Trainer

Debby Nijenhuis

Marketing/communicatie