Page content

article content

Lancering Netwerken.nl podcast

Ik ben zo enthousiast! Volgende week gaan we de Netwerken.nl podcast lanceren! Je kunt deze podcast dan beluisteren via jouw favoriete podcast app 😍

Daarmee blijf jij iedere 14 dagen op de hoogte van alles waar wij mee bezig zijn. Podcasts vol inspiratie over effectief netwerken, leuke netwerktips, interessante interviews met andere ondernemers en nog veel meer!

 

De eerste aflevering
In de eerste aflevering van de podcast vertel ik je alles over effectief netwerken. Wat versta je er onder? Wat is het voordeel van een groot netwerk? Hoe weet je naar welke bijeenkomsten je moet gaan? Hoe kun je zorgen voor een betere connectie met andere mensen als je gaat netwerken?

Je ontvangt van ons inzichten op het gebied van effectief netwerken, ondernemerschap, maar ook over het belang van een goede mindset.


Stel je vraag
Aan het einde van iedere podcast aflevering ga ik ook vragen behandelen. Heb jij een brandende vraag die te maken heeft met effectief netwerken of met ondernemen?

Je kunt je vraag hier stellen. Wie weet beantwoorden we jouw vraag in de volgende podcast.

Waarom de Netwerken.nl Podcast?
Iedereen heeft het druk. Je hebt niet altijd zin en tijd om informatie te lezen, ik ook niet. Een aantal jaar geleden begon ik met het luisteren van Podcasts als ik bijvoorbeeld onderweg was naar een klant. Als ik ging hardlopen of als ik mijn kantoor aan het opruimen was.

Je kunt informatie en inspiratie opdoen terwijl je al iets aan het doen bent waar je niet al te veel bij na hoeft te denken. Top! Twee vliegen in één klap dus.

Omdat ik weet hoeveel waarde en inspiratie ik kan geven over het onderwerp effectief netwerken kwam het idee voor een eigen podcast. Interviews houden met mensen uit mijn netwerk waar andere ondernemers mee geholpen zouden kunnen zijn, praktijkvoorbeelden over prospects en klanten, netwerktips uit mijn boeken. Ideeën genoeg!

Onze volgers willen we extra waarde geven en helpen om meer klanten en meer omzet uit netwerken te halen. Daarom lanceren we volgende week onze eerste podcast!

Elke twee weken inspiratie
Vanaf volgende week gaan we elke twee weken een aflevering posten die we speciaal voor de Netwerken.nl Podcast opnemen. Op die manier gaan we je inspireren over effectief netwerken en helpen bij je ondernemerschap. Waarom we ons focussen op effectief netwerken? Omdat het werkt!

Comment Section

0 reacties op “Lancering Netwerken.nl podcast

Plaats een reactie


*


background: rgba(255, 255, 255, 0.73);