Welke netwerkbijeenkomsten zijn er allemaal? Bekijk ze hier per regio.

Wil jij jouw netwerk uitbreiden? Kijk dan snel welke opties er in jouw regio zijn. Er zijn vele mogelijkheden en vaak is er maar beperkt tijd. Er zullen dus keuzes gemaakt moeten worden. Hierbij 4 tips voor een goede keuze.


Tip 1: Ga netwerken met "goede weersomstandigheden". Dit wil zeggen dat het belangrijk is dat je jezelf op je gemak voelt op de plek waar je gaat netwerken en dat je altijd jezelf moet kunnen zijn. Voelt dit niet goed, ga er dan niet verder in investeren. 

Tip 2: Investeer in je netwerken, zij zijn de brug naar jouw doelgroep. Vaak wordt er gezegd dat iets niet interessant is, omdat de doelgroep van diegene er niet aanwezig is. Onthoud dan dat het veel fijner is dat jouw netwerk je aanbeveelt bij jouw doelgroep dan dat je moet gaan verkopen tijdens het netwerken. 

Tip 3: Ga testen. Probeer een aantal verschillende netwerkbijeenkomsten uit en ga vanuit daar bepalen waar jij jezelf het meest op je gemak voelt en waar je de beste klik hebt met de mede netwerkers. En of het tijdstip past in jouw agenda. 

Tip 4: Durf te kiezen. Je kunt niet overal tegelijk zijn en maak, nadat je getest hebt, keuzes waar je in gaat investeren. Het is beter om minder mensen vaker te spreken, dan meer mensen maar 1 keer te spreken.