Experttips 

voor effectief strategisch netwerken

Haal meer uit je netwerk met de OMZET-methode en stop met verkopen.

In dit boek vind je 50 praktische tips die ervoor zorgen dat jij als netwerkexpert meer uit je netwerk haalt. Je krijgt concrete handvatten, waardoor jouw netwerk groter en sterker wordt.

In dit boek leer je hoe je structureel aan meer klanten en meer omzet komt. 

“Een prettig leesbaar boek, tastbare voorbeelden, pragmatisch, daar houd ik van! Dank je wel Jochem, mooi boek!”

Theo Polman, C3Advies

Ben je ondernemer en wil je graag in een positie komen dat je kunt stoppen met verkopen en gekocht gaat worden? Dat potentiële klanten jou gaan bellen in plaats van andersom? Dan ben je bij dit boek aan het juiste adres.

In dit boek vind je 50 praktische tips die ervoor zorgen dat jij als netwerk-expert meer uit je netwerk haalt. Je krijgt concrete handvatten, waardoor jouw netwerk groter en sterker wordt. Hierdoor ga je zowel je zakelijke als persoonlijke doelstellingen makkelijker realiseren.

Aan de hand van een concreet stappenplan, de OMZET-methode, neemt Jochem je mee in de diverse thema’s op het gebied van netwerken. Je leert hoe je structureel aan meer omzet en meer klanten komt. In vijf stappen krijg je een ‘roadmap’ naar stoppen met verkopen en gekocht worden, waardoor je meer omzet overhoudt.

JochemKlijn

10 jaar

Expert in netwerken

10.000+

Tevreden klanten

3

Boeken geschreven

Bij het onderwerp ‘netwerken’ kan ik alleen maar aan Jochem denken

“Er zijn van die personen die meteen naar voren komen als je vraagt waaraan je moet denken als een onderwerp wordt besproken. Bij het onderwerp ‘netwerken’ kan ik alleen maar aan Jochem Klijn denken”


Vincent Smit

Makkelijk te lezen, heel herkenbaar en direct toepasbaar!

De hoofdstukken vreet ik op… makkelijk te lezen en heel herkenbaar, begrijpelijk en direct toepasbaar! Ook al heb ik vaker een seminar van Jochem bijgewoond, weer word ik enthousiast om deel te nemen aan de volgende, omdat ik nog altijd leer van zijn methodieken, aanpak en inzicht. 

Renata Beijen

Wil jij meer uit je netwerk halen en stoppen met verkopen?