Netwerken op karakter

Succes in je relaties door zaaien en oogsten


Hoe krijg je meer resultaat uit netwerken en hoe bouw je succesvolle relaties? In dit boek lees je alles over het principe van zaaien en oogsten. Je leert hoe je maximaal rendement uit netwerken kunt halen en hoe je een succesvolle netwerker wordt.

10 jaar

Expert in netwerken

5.000+

Downloads van
e-book

3

Boeken geschreven

Stan Uyland, BMU Groep

In dit boek wil ik mijn idee├źn over en ervaringen met echt succesvol netwerken graag met je delen.

Je zult gegarandeerd ontdekken dat je veel meer rendement uit je zakelijke contacten kunt halen. En wat je daarvoor moet doen of juist moet laten. Kortom: waar ligt de sleutel tot echt succesvol netwerken en hoe breng je dat concreet in praktijk?

Netwerken is, ongeacht hoe iemand dat verder ook doet, mensen ontmoeten die ook actief zijn in het bedrijfsleven. Netwerken is ook: jezelf profileren, waardoor je herkenbaar wordt en de drempel voor zakelijk contact wordt verlaagd. Maar netwerken is vooral: investeren in de ander en oprecht geloven in de waarde van die investering. Netwerken is een kwestie van zaaien en oogsten en niet van zo snel mogelijk voordeel behalen. Alleen op dit manier haal je het meest optimale uit jezelf en haal je een maximaal rendement uit je contacten.

JochemKlijn

Nuttige aanbevelingen

Nuttige aanbevelingen om jezelf in de spiegel te bekijken in een wereld van steeds lossere verbanden.Drs. Elco Brinkman

Praktische handvatten

Met zijn boek Netwerken op karakter biedt Jochem Klijn praktische handvatten voor een succesvolle manier van netwerken. Het boek confronteert de lezer met zichzelf en sluit aan bij fundamentele waarden voor mens en samenleving. Van harte aanbevolen om te lezen en om in de praktijk te brengen.

Drs. Arie Slob