€ 20,00

Experttips voor effectief strategisch netwerken

Haal meer uit je netwerk met de OMZET-methode en stop met verkopen.


In dit boek vind je 50 praktische tips die ervoor zorgen dat jij als netwerkexpert meer uit je netwerk haalt. Je krijgt concrete handvatten, waardoor jouw netwerk groter en sterker wordt. 


In dit boek leer je hoe je structureel aan meer klanten en meer omzet komt. 


 • € 17,95

  Social Meaning

  Stop met verkopen en word gekocht! 


  Loop een middag door de stad en er passeren honderden, misschien wel duizenden mensen. Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar onder hen bevinden zich ook potentiële klanten. Veel van die voorbijgangers zullen immers geïnteresseerd zijn in jouw product of dienstverlening. De vraag is alleen: hoe kom je met hen in contact? 


  Social Meaning biedt de oplossing. Het gaat over netwerken, maar dan strategisch ingezet. In 12 stappen leer je om een netwerk op te bouwen, maar ook om je huidige netwerk te verbeteren. Dat bestaat binnenkort niet meer uit vage kennissen en onbekende LinkedIn-relaties, maar uit enthousiaste verkopers. Zij zullen jou aanbevelen bij al die mensen die jij vanmiddag langs zag komen. Zonder dat jij daar nog iets voor hoeft te doen.

 • € 9,95

  Netwerken op karakter

  Succes in je relaties door zaaien en oogsten.


  Hoe krijg je meer resultaat uit netwerken en hoe bouw je succesvolle relaties? In dit boek lees je alles over het principe van zaaien en oogsten. Je leert hoe je maximaal rendement uit netwerken kunt halen en hoe je een succesvolle netwerker wordt.


  Wil je meer resultaat halen uit netwerken?

  Wil je een succesvolle(re) netwerker worden?

  Wil je je netwerk vergroten?

 • arrow_drop_up arrow_drop_down